fredag 2 juli 2010

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen

Det tillhör inte vanligheterna att det kommer goda nyheter ifrån Sveriges tredje största stad, Malmö. Under förra månaden kom rubriker om exempelvis: Hovrätten skärper straffet till 18 års fängelse för gängmordet i Malmö den 29 juni. Två skjutna i Malmö, varav En 30-årig man sköts i ryggen rätt genom fönstret på ett gym den 26 juni. Buss beskjuten i natt, Veolia drar om linje 2 i Söderkulla efter nattens angrepp med skjutvapen den 22 juni. Vittnen skräms till tystnad - attacker på vittnen, trakasserier, hot och våld, är ett växande problem i Skåne från 21 juni. Våldet mellan kriminella gäng i Malmö har blivit allt brutalare från 18 juni. Nytt skottdåd i Malmö – yngling sköts i pannan från 16 juni. Stökig natt i Malmö – under natten härjades staden av anlagda bränder på flera håll från 15 juni. En 81-årig man blev brutalt nerslagen bakifrån av ett gäng på 5–6 tonårskillar från 11 juni. Allt fler vapen florerar i Malmö "Förr slogs folk - idag skjuter man" från 10 juni. Tre nedskjutna i Malmö – kriminell uppgörelse bakom från 9 juni.

Ovanstående exempel är tyvärr endast ett axplock i floden av negativa nyheter från det nya spännande mångkulturella Malmö. I stil med ovanstående exempel från en period av några veckor håller brottslingar, påhejade av de sju riksdagspartierna (mångkultur är bra, punkt slut!) som vill öka invandringen ännu mera, Malmö i ett järngrepp. Om inte Sverigedemokraterna kommer in i Riksdagen i höstens val kommer till slut inbördeskriget till Sverige. Statens våldsmonopol har de facto börjats urholkas i Sverige. I Malmö, liksom i andra mångkulturella oaser i Sverige, kan inte ambulanser och brandbilar köra in utan poliseskort.

Hursomhelst, Ung vänster i Malmö tappar medlemmar vilket är glädjande. Sydsvenskan rapporterar följande:

Vänsterpartiets ungdomsförbund i Malmö har motvind. På bara ett år har man tappat 81 procent av sina medlemmar. – Det är en smärre katastrof, säger Pål Brunnström i Vänsterpartiet.MALMÖ. Ung vänsters medlemskurva har gått tvärt utför: 2009: 692 medlemmar. 2010: 131 medlemmar.

– Siffrorna är korrekta, intygar Pål Brunnström som är Ung vänsters revisor och styrelseledamot i Vänsterpartiet i Malmö.Vad är det som har hänt? – Vi vet faktiskt inte riktigt, säger Ung vänsters ombudsman Thisbe Stadler.I sin verksamhetsberättelse för 2009 skriver Ung vänster att året varit turbulent. Gamla medlemmar har slutat vara aktiva. Styrelseledamöter hoppade av och nya ledamöter fick i all hast hoppa in. Pål Brunnström i Vänsterpartiets styrelse tycker att medlemstappet är märkbart. – Ung vänster är beroende av sina aktivister. Tappar man en stor del av dem är det en smärre katastrof. Jag ser förändringen och upplever problemet. De som är kvar får jobba hårdare och bli vassare i retoriken.

En kännbar förändring är att Ung vänster nu förlorar sin viktigaste del av det kommunala förenings­bidraget. Malmö stad drar in bidraget till en och en halv konsulenttjänst. Ung vänster har idag inte tillräckligt många medlemmar för att ha rätt till ens en halv tjänst.Även Politskt Inkorrekt observerar kommunisternas problem i Malmö. I valet 2006 fick Sverigedemokraterna 7,5 % av rösterna i kommunalvalet, i riksdagsvalet 5 % mot 2,9 % i genomsnitt för hela Sverige. Hur många fler röster kommer Sverigedemokraterna att få i Malmö i höstens val?
 
För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle. Sverigedemokraternas nya skuggbudget kommer också.
 
Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. Sverigedemokraterna svarar på Alliansens 100 frågor. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Sverigedemokraterna vill ålägga landets skolor att arrangera traditionella avslutningar. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas skuggbudget 2010: En återupprättad välfärd. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar