lördag 26 juni 2010

Kultureliten förnekar sig inte...

Nu är det en vecka sedan kronprinsessan Vicktoria och Daniel Westling gifte sig. En mycket lyckad tillställning som jag tittade lite på under förra lördagen. Åsa Linderborg, kulturchef på Aftonbladet och fd styrelseledamot i Kommunistisk Ungdom, uppviglar i sin tidning till sabotage av Kronprinsessan Victorias bröllop på lördag. Helt oacceptablet anser Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) som nu polisanmäler Linderborg för uppvigling.

"På lördag är det bröllop i Stockholm. Klockan 18 på Lejonbacken ska 250 körsångare ur arméns musikkör sjunga sin lov för privilegiesamhället och feodalismen. Det är då, men bara då, man kan ha nytta av en vuvuzela. Sydafrikanerna må dränka tusentals engelska fotbollsfans - med ett schysst plaströr kan vi republikaner enkelt brotta ner 250 sjungande majorer."

Citatet är från Linderborgs artikel idag på Aftonbladets hemsida. SDU:s ordförande Erik Almqvist kommenterar: - Lördagens rojalistiska bröllop är en folkfest av dignitet och med djupa traditioner i vår nations historia. Om kulturradikaler, med Åsa Linderborg i spetsen, har för avsikt att sabotera tillställningen så bör det hanteras av polisen. Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson, fördömde försöket till sabotage. - Lindeborgs agerande är skandalöst och fullständigt oacceptabelt! Även om jag personligen kan tycka att tidpunkten är illa vald skall landets republikaner givetvis ha rätt att uttrycka sin kritik mot kungahuset även i anslutning till Kronprinsessans bröllop. Att uppmana till direkt sabotage mot bröllopsfestligheterna för det unga brudparet anser jag dock vara att gå långt över gränsen. Om Aftonbladets ledning har någon skam i kroppen borde man omedelbart be brudparet och hela det svenska folket om ursäkt. Även om det inte är min sak att avgöra så hoppas jag också att Aftonbladet väljer att avskeda Åsa Linderborg. Om Aftonbladet låter detta övertramp passera obemärkt uppmanar jag alla Sverigedemokraternas medlemmar och sympatisörer att bojkotta tidningen, säger Jimmie Åkesson.


Åsa Linderborg, kulturchef på Aftonbladet och fd styrelseledamot i Kommunistisk Ungdom. Hon bär med stolthet den röda stjärnan som en symbol för massmord i kommunismens namn. Nedan är en glimt av Åsa Linderborgs kommunistiska kumpaners blodiga härjningar i Kambodja på 1970-talet. Ja, som ni alla ser är Aftonbladet en vänstertidning och dess kulturchef, Åsa Linderborg, är ett kommunistiskt monster i människoform. Om Åsa Linderborg får bestämma hänger både kungafamiljen och "de rika" snart i närmaste lyktstolpe.

Bilden är från ett minnesmärke från Kambodja över Röda Khmerernas offer. De Röda Khmererna är det mer kända namnet på Kambodjas kommunistiska parti. Rörelsen styrde Kambodja mellan åren 1975 till 1979 och utförde ett av historiens mest omfattande folkmord. Under sin tid vid makten svalt eller dödades mellan 1-2 miljoner (av totalt 7 miljoner kambodjaner) “icke-önskvärda” av Röda Khmererna.

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Dessutom kommer här deras tre profilfrågor 1, 2 och 3. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 och 14. Sverigedemokraternas nya skuggbudget kommer också. Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 och 16. SD 2010

1 kommentar:

  1. Åsa "Häxan" Lindeborg är en "bisarr och otäck person" som anklagar andra för att utnyttja "proletariatet" medan hon själv har rätt, att "suga ut proletariatet" med sina artiklar och böcker!
    En enkel biljett till Nord Korea för Åsa Lindeborg, tack!

    SvaraRadera