lördag 9 oktober 2010

Feminismen versus Paolo Roberto

För några år sedan köpte jag en bok, Träna en kvart om dagen med Paulo Roberto, om träning skriven av Paolo Roberto. Helt okej bok faktiskt. Hursomhelst, jag visste faktiskt inte speciellt mycket mer om karln bortsett ifrån att han för några år sedan var aktiv inom Socialdemokraterna. Inte riktigt mina åsikter med andra ord, men jag snubblade över en radiointervju där han faktiskt säger ett antal sanningar om feminismen.

Från "Återvinningsintervjun" i programmet P3 Populär den 17 Oktober 2008. Där intervjuades Paolo Roberto av Hanna Fahl. Här kan du höra svaret på frågan "Hur ställer du dig till feminism?"..För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget.

1 kommentar:

 1. det verkar som om trots att jag röstar på vänsterpartiet och du troligen på SD så gillar vi den här intervjun. Jag kan inte heller begripa varför inte föräldrarna helt skall kunna bestämma vem som skall vara hemma efter en barnafödsel. Det vet de väl bäst själva.

  Jag tycker också att SD har behandlats skandalöst illa av samtliga andra partier inklusive vänsterpartiet.
  Det verkar finnas något slags underligt tabu mot att diskutera invandringen, om man ens andas om detta så kan man bli kallad rasist.
  Och det stämmer ju inte alls
  Det irriterar mig väldigt mycket. Man behöver ju åtminstone kunna prata om sådant här utan att bli beskylld för att vara något som man inte är.

  SvaraRadera