tisdag 24 augusti 2010

Socialdemokratisk toppolitiker avslöjad som knarkare. Thomas Bodström säger först ja till att drogtesta sig men vägrar göra drogtest när han får klart för sig vilka droger det handlar om.

Thomas Bodström vägrar göra drogtest när han får klart för sig vilka droger det handlar om. Thomas Bodström är en svensk advokat och socialdemokratisk politiker samt justitieminister 2000-2006. Just nu är han riksdagsman för Socialdemokraterna samt fortsätter att tjäna grova pengar som advokat på att försvara brottslingar, som våldtäktsmannen Tito Beltran, samt företräda "flyktingar" som söker asyl i Sverige.

Den tidigare justitieministern Thomas Bodström (S) är för frivilliga drogtester. Men själv vill han inte göra ett när P3 Nyheter frågar honom. Bodström erbjöds att göra ett drogtest med hjälp av en sjuksköterska som P 3 Nyheter hade tagit med sig till intervjun i maj. Först gick Bodström med på att göra testet, men ändrade sig när sköterskan förklarade hur det skulle gå till. Det handlade om ett urinprov och de substanser som skulle testas var amfetamin, hasch, opiater och bensodiazepiner.
Är detta måhända Thomas Bodström eller någon annan Socialdemokrat i farten?

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.

Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Över 20.000 svenskar följde Jimmie Åkessons sommartal i Blekinge via SD Television. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar