söndag 29 augusti 2010

Både nazist och miljöpartist? Inga problem för Miljöpartiet i Kalmar...


Känner du kluven i dina åsikter? Vill du både avskaffa elektriciteten och samtidigt utrota alla världens judar? Känner du att nazismen är lockande samtidigt som du vill återinföra utedasset i alla svenska hem?

Tidigare kanske du kände att du måste välja mellan nazismen som vill ha motorvägar, elektricitet, inomhustoaletter och en värld utan judar och Miljöpartiet som vill precis tvärtom, förutom den gemensamma avskyn för Israel. Vad i hela friden ska du välja mellan om du tycker om både Nazistpartiet och Miljöpartiet?

Nu visar det sig att du inte behöver välja, du kan vara både nazist och miljöpartist. Miljöpartiet i Kalmar har en man, Jimmy Svensson, som kandiderar till Riksdagen och till Kalmar Kommunfullmäktige. Jimmy Svensson har en vit makt-tröja med en bild av vit makt-musikern Saga. På Jimmy Svenssons Facebooksida poserar han med en T-shirt där tyska järnkorset skymtar fram.
Nu behöver du inte längre välja utan du kan vara både nazist och miljöpartist...

Miljöpartisten Jonas Löhnn i Kalmar är inte sen att försvara Jimmy Svensson. "Han har ett lite brokigt förflutet det har han klart deklarerat liksom var han står i dag. Han är dessutom en av våra tydligaste ideologer..."
 
För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.
 
Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Över 20.000 svenskar följde Jimmie Åkessons sommartal i Blekinge via SD Television. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar