onsdag 11 augusti 2010

Kristdemokraterna apar sig

Den borgliga alliansen är de facto jätten Moderaterna samt deras tre små stödpartier Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna. Underordningen under det stora Moderatpartiet har gjort att de andra borgliga partierna hamnat i medieskugga. I ett desperat utspel försöker Kristdemokraterna fotografera sin partiledare Göran Hägglund med gorillor och andra djur. Se följande artikel - Hägglund i fablernas värld.It was the best of times, it was the … blurst of times? You stupid monkey!

Hemsidan Valaffischer modifierar, så klart, Kristdemokraterna vurm för djur

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.

Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. Sverigedemokraterna svarar på Alliansens 100 frågor. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona).  Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar