lördag 21 augusti 2010

Reklam för Thoralf Alfsson i Kalmar, kandidat för Sverigedemokraterna i valet 2010

SD Television har precis genomfört en intervju med Sverigedemokraten Thoralf Alfsson i Kalmar


En radiointervju ifrån mars 2010 där Thoralf Alfsson pratar om SD:s kriminalpolitik.


Thoralf Alfsson är en av de Sverigedemokrater som har synts mest i bloggosfären. Hans blogg heter http://thoralfalfsson.webblogg.se/ I valet den 19 september kandiderar han i både kommun, landsting, och riksdag. Lokalt är han engagerad för att rädda en kulturhistoriskt värdefull miljö som de andra partierna i Kalmar vill bebygga. I rikspolitiken är det kriminalpolitiken som engagerar Thoralf Alfsson.

En bild på det vackra Kalmar slott med anor från slutet av 1100-talet


Bilden ovan är ifrån den svenska Valmyndigheten och visar hur det gick i valet 2006 i Kalmar. Sverigedemokraterna fick 1.187 röster (3,1 %) och fick 2 mandat i kommunfullmäktige varav ett gick till Thoralf Alfsson som är ledare för SD i Kalmar och mycket aktiv och omtyckt inom Sverigedemokraterna.

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.

Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. Sverigedemokraterna svarar på Alliansens 100 frågor. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar