torsdag 13 januari 2011

Moderaterna har, helt ärligt, tomtar på loftet...

Bertold Brecht var en gammal kommunist som flydde undan Hitler och sedan återvände till Östtyskland efter kriget. Ganska snabbt insåg han att det inte var så kul i det sovjetiska paradiset och sa att "politik är en hora".

Moderaterna bevisar numera att Brecht gamla devis är sann. Moderaterna är kanske beredda att "låna ut" Fredrik Reinfeldts fru Filippa, till besökarna på ett hotell som hyr ut rum per timtaxa, om det bara ger mer röster...

Moderaterna har sjunkit ner djupt i träsket i sin jakt på röster och tagit in en fanatisk muslim som riksdagsman. Moderaterna är beredda att göra precis allt för att få fler röster. Inget skurkstreck är för lågt för Moderaterna som med van hand slingrar sig fram som en orm nere i rännstenen.I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extrema islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen. Abdirisak, som även är ordförande i Svenska Islamiska Förbundet, propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom "ha rätt till" att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på "musik som man kan dansa till". Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna "enda korrekta tolkning av islam", som han kallar den.

Låter det för galet för att vara sant att detta skulle vara en beskrivning av en av Moderaternas riksdagsmän i Sverige 2010? Se filmen och bedöm själva, detta är INTE en bluff! Denna film sammanfattar på tio effektivt klippta minuter denna mans chockerande åsikter och agenda, och är ett MÅSTE för alla som tror att Svenska muslimer, och framför allt deras företrädare i politik och media, i många fall är något annat än extrema. Hur har det egentligen kunnat hända att vi har en man som detta i Sveriges riksdag år 2010, och varför gör ingen något för att ytterligare uppmärksamma detta faktum och konfrontera Moderaterna som parti med detta?!

Denna film har satts ihop exklusivt för webbportalen Politiskt Inkorrekt - http://politisktinkorrekt.info - men får sparas, spridas och användas fritt av alla som vill det, i vilket sammanhang som helst. Inte bara det, ni BÖR sprida denna till så många ni bara kan, eftersom kunskap om islamisternas sanna natur och agenda i Sverige är den ENDA metod som har en chans att stoppa dem på ett effektivt och fredligt sätt!

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar