lördag 29 januari 2011

Fiskar Moderaterna i grumliga vatten?

Avslöjande dokument ifrån Wikileak visar att Ministrarna Carl Bildt och Tobias Billström hänvisade till hedersrelaterade mord och opinionen för att begränsa antalet irakier i Sverige, uppger amerikansk ambassadpersonal i nya Wikileaks-dokument. EU-parlamentarikern Cecilia Wikström kallar resonemanget avskyvärt. Mona Sahlin har pratat om hyckleri, att regeringen i sina inre diskussioner låter som Sverigedemokraterna är hyckleri enligt Sahlin och jag håller med henne.

Till amerikanska diplomater vågar de moderata ministrarna Bildt och Billström minsann säga sanningen. Exempelvis sägs att resekostnaden för en genomsnittlig irakisk så kallad ”flykting” uppgår till 20.000 dollar eller ca 150.000 kronor. Irakiska så kallade ”flyktingar” är enligt Billström svåra att assimilera in i det svenska samhället. Irakierna är dåligt utbildade, har inga yrkes- eller språkkunskaper. ”Bildt och Billström nämnde också flera mycket uppmärksammade hedersrelaterade mord som utlöst flera krav från svenska folket på hårdare invandringspolitik”Det är så här verkligheten ser ut. Bakom lyckta dörrar vill många politiker ha en mera restriktiv invandringspolitik. Många politiker från de gamla partierna vill att Sverige slutat att ha Europas mest extrema invandringspolitik. Södertälje har tagit emot fler irakier än hela USA vilket säger allt.

Sagan om Kejsarens nya kläder har klara paralleller med de senaste trettio årens flyktingpolitik. Alla med en halv hjärna kan se att kejsaren är naken men ingen vågar säga något. Det krävdes ett litet barn som sa ”men mamma, han är ju naken” för att folket skulle våga skratta åt kejsarens nakenhet. Jag är inget barn men jag vågar säga att kejsaren är naken. Mångkultur är en bluff.

Folk vill inte ha mångkultur. Om vanliga svenskar skulle vilja ha mångkultur skulle folk stå i kö för att bo i mångkulturella paradis som Hjällbo eller Bergsjön. Vi vet alla att ingen som har förståndet i behåll frivilligt flyttar till mångkulturella förorter som Hjällbo, Rosengård eller Rinkeby. Folk väljer att rösta med fötterna. Kan mångkulturens försvarare förklara varför svenskar inte står i kö för att flytta till Biskopsgården eller Hjällbo om nu det vore så fantastiskt med mångkultur?

För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar