måndag 10 januari 2011

Moderat politiker säger vad han egentligen tycker om massinvandringen...


Från det uppmärksammade reportaget i Uppdrag Granskning inför valet 2002. Sändes 10 september i SVT1 det året. Programmet besökte över 50 valstugor runtom i landet med dold kamera där de utgav sig för att vara invandringsfientliga för att se vilken reaktion de fick hos politikerna. Endast ett par stycken tog avstånd från åsikterna som programmets utsända kom med. Det visar att många politiker egentligen ser samhällsutvecklingen som något skrämmande, men inte vågar yttra sin åsikt i öppna sammanhang eftersom att det skulle innebära uteslutning och en extremiststämpel.

Christer Ewe (m), dåvarande vice ordförande kommunstyrelsen Kristianstad, medverkar. Han uteslöts ur partiet efter inslaget, men gjorde comeback till politiken 2006 för Sveriges Pensionärers Intressepartis räkning. Det ska givetvis tilläggas att programmets upplägg kan och har kritiserats eftersom att programmets utsända mer eller mindre lockar fram uttalandena från politikerna.



För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar