söndag 12 december 2010

Muslimsk terror på Stockholms gator

Nu har det hänt, Stockholm har i likhet med exempelvis New York, Tel Aviv, London och Madrid drabbats av ett muslimskt självmordsdåd med flera skadade och en död jihadist i vårt älskade Sverige. Detta är första terrordåden sedan 1975 då kommunistiska RAF ockuperade den västtyska ambassaden i Stockholm. Flera i gisslan sköts och en bomb briserade inne i ambassadbyggnaden för 35 år sedan.

Ironiskt nog inträffade det senaste terrordådet i Sverige 1975 som var samma år som en totalt enig riksdag beslöt att Sverrige skulle bli ett mångkulturellt land. Man övergav assimileringsprincipen, nu är det bara Sverigedemokraterna som förespråkar detta, och ville att många kulturer och normsystem skulle existera samtidigt. För mångkulturförespråkarna är det inga problem att det för en grupp i Sverige är en förolämpning att inte ta emot en utsträckt hand och hälsa samtidigt som det är totalt otänkbart för muslimer att hälsa på otrogna icke-muslimer genom att ta i hand. För mångkulturförespråkarna är det inga problem att exempelvis muslimer ser hunden som ett orent djur som helst skall utrotas i stil med råttor samtidigt som det är en kär familjemedlem för hundratusentals svenskar. Alla konflikter skall på något magiskt sätt gå att lösa med hjälp av de omhuldade tankarna om "dialog och förståelse" och snart, när som helst, kommer nog det mångkulturella lyckoriket där alla världens folk i harmoni bor i Sverige och dansar på gatorna vid regnbågens slut, på regnbågen galopperar Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt fram på varsin enhörning samtidigt som de kanske högt ropar "islam och mångkultur är det bästa som hänt Sverige sedan man uppfann skivat bröd". Tänk vad bra det kommer att bli?

Sverigedemokraterna avvisar med kraft hela detta vansinnesprojekt med mångkultur, utlänningar får gärna bo i Sverige men då skall de ta seden dit de kommer och på sikt bli svenskar med vår kultur och tala svenska.

Hursomhelst, nu har terrorn kommit till landets huvudstad och Fredrik Barbaren och hans halv- och helslemmiga kumpaner i den borgerliga regeringen gör säkert vågen av glädje över detta. Mångkultur är ju fina fisken enligt moderaterna och det kan knappast bli mer mångkulturellt än ett självmordsdåd, eller hur? För mig ligger ett självmordsdåd så långt ifrån min kultur som jag kan tänka mig = total mångkultur.För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget.

1 kommentar:

 1. jag är från irak (muslim).. flyttade till sverige för ca 10 år sedan, I irak fick ALLA lära sig allt om koranen oavsett om du är muslim eller inte.. så, det jag vill säga är att jag har varit muslim och vet mkt väl vad jag säger..

  jag förstår inte varför ni försvarar islam när det står i deras heliga bok *koranen* att man skall bekämpa icke muslimer, att man ska döda dom otrogna (judar och kristna)..
  att man ska sträva efter jihad som egentligen betyder kämpa för islam *heliga kriget*..

  ni förstår inte att muslimer (inte alla) ser er som fienden.. ni har 2 val, antigen blir ni muslimer eller så förtjänar ni att dö.. detta är enligt koranen, den som tvekar kan ta och läsa upp koranen på arabiska, försök att översätta med (google översättning), ty det som finns tillgängligt på svenska är bara den *fina delen* klart att man inte skriver på svenska saker som att de otrogna skall dö..

  ni svenskar kan inte ett skit om islam, ni är FÖR naiva.. eller så vet ni mycket väl men är rädda att uppröra muslimer tyvärr detta är sanningen, läs koranen.. studera islam djupt innan ni skriver sådana inlägg..

  detta har ingenting med individen att göra utan det är religonen som uppmanar folk att göra sådant..


  länka vidare..!!!

  SvaraRadera