fredag 10 december 2010

Är moderatledaren Fredrik Barbaren en ny Quisling? Nu säger f-nskapet i riksdagens talarstol att det inte finns några svenskar!

            Vidkun Quisling och Fredrik Reinfeldt. Två män - två förrädare?

Moderatledaren Fredrik Reinfeldt har för några år sedan sagt att "Ursvenskt är endast barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån." Nedan en bild från ett kulturland, Fredrik Barbaren och moderaterna gillar det fett...
Vi svenskar har, enligt Fredrik "Barbaren" Reinfeldt, inte skapat några böcker, målningar, uppfinningar, musikstycken, artefakter i någon form utan alla former av kultur har kommit utifrån. Vad säger man om denna man egentligen? Fy f-n! Säger jag, om Fredrik Barbaren nu hatar Sverige och svenskarna undrar man varför han inte åker iväg till andra mera kulturellt högstående länder. Nu säger f-nskapet i riksdagens talarstol att det inte finns några svenskar!!!!!!


Ring P1 - Fredrik Barbaren förklarar varför han föredrar Ohly framför Åkesson


Fredrik Babaren utfrågad av Åkesson angående varför svenskar inte skyddas i lagen om hets mot folkgrupp


För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Fria tider, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.Sverigedemokraternas nya skuggbudget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar