torsdag 9 september 2010

Säg nej till brott, säg nej till att dalta med brottslingar och säg nej till de sju riksdagspartierna som tycker brottsligheten är en icke-fråga

En svensk kvinna våldtas nästan varje timme året runt, ett Europarekord.


Dagens Nyheter hade i april 2009 en artikel som heter "Flest våldtäkter i Sverige". Läs den.

En svensk kvinna våldtas nästan varje timme året runt, ett Europarekord. Våra politiker pratar istället om utsläpp och jämlikhet och försöker stoppa privata bloggar och YouTube-kanaler som tar upp massvåldet. Regeringen och media håller tyst om nya rapporter och siffror som visar att Sverige snart har världsrekord i våldtäkter and andra grova brott. Politiker och media försöker göra allt för att stoppa den typen av information och kritik om frågorna. Varför?

Politiker och media använder barnsliga uttryck som "främlingsfientlig" om kritiker istället för att ta en debatt som vuxna i andra länder gor. Orsaken de inte vågar prata om det är att skulle förlora alla debatter och de skulle väljas bort. Om väljarna fick reda på hur brottssituationen ser ut och förstörelsens omfattning så skulle riksdagspartierna inte finns kvar i riksdagen. Om folk fick reda på hur mycket skattebetalarna har betalt för att få europarekord i brott och förstörelse så är valet självklart. EU-studien som visar Sveriges Europarekord i våldtäkter har gjorts av forskare i elva EU lander. Statliga BRÅ försöker hitta på olika teorier för att förklara bort undersökningen. Ett Brå argument är att olika länder bedömer brott olika, tex misshandel. Det stämmer nog, men vi tvivlar på att andra länder gör som Sverige, att omklassa ett mord till det lindrigare brottet misshandel.

Sverigedemokraternas våldtäktsrapport Del 1 av 2


Sverigedemokraternas våldtäktsrapport Del 2 av 2


För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.

Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Över 20.000 svenskar följde Jimmie Åkessons sommartal i Blekinge via SD Television. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar