söndag 12 september 2010

Mona Sahlin, Der Führer inom svenska Socialistpartiet, har en obehaglig valvaka 19 september...

I en exklusiv blick in i framtiden ser vi nedan hur Mona Sahlin har en obehaglig valvaka 19 september...

http://www.youtube.com/watch?v=dhX8_e4emB4

Av någon anledning gick det inte att visa filmen direkt här. Mona Sahlin är den svenska motsvarigheten till Vidkun Quisling. Han gav främmande makt tillträde till Norge och var en lydig tjänare till Adolf Hitler. Nedan en klassiker om hur Mona fifflar.Mona Sahlin erkänner: "Jag är en fifflare"


Mona Muslim i Riksdagen - NEJ TACK!


Sången om Mona Muslim


Mona Sahlin är en gammal knarkare som har erkänt att hon rökte hasch i tonåren. Se artikel i Expressen från 2007.För övrigt fortsätter jag med länkar till Sverigedemokraterna, SD-kuriren, SDU, SD Television, Fädernas kyrka, Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, SD Göteborg och SD Syd samt en uppmaning att länka överallt till Sverigedemokraterna. Alla valfrågor för Sverigedemokraterna; En trygg och värdig ålderdom. Ett nära europeiskt samarbete utan överstatlighet. Jämställdhet och ökad trygghet för landets kvinnor. En ansvarsfull invandringspolitik. Krafttag mot brottsligheten. Slå vakt om familjen. Värdig vård för alla. En trygg och kunskapsinriktad skola. En ansvarsfull och hållbar miljö- och energipolitik. En rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet. Ett starkt och modernt svenskt försvar. Låt Sverige förbli Sverige. En levande landsbygd och ett djurvänligt samhälle.

Ett urval av Sverigedemokraternas senaste pressmeddelanden kommer här: Jimmie Åkesson dömer ut SVT:s utestängning av SD som odemokratisk och motsägelsefull. SD framåt och vågmästare i ny mätning. Jimmie Åkesson kritisk mot Moderaternas flört med Miljöpartiet. Över 20.000 svenskar följde Jimmie Åkessons sommartal i Blekinge via SD Television. Jimmie Åkessons sommartal 2010-08-07 i Sölvesborg. Jimmie Åkesson fördömer frisläppandet av Ahmad Akileh (denna brottsling mördade i mars 2010 en försvarslös äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona). Sverigedemokraternas nya skuggbudget. SD 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar