tisdag 27 april 2010

Länkar till Sverigedemokraterna

För cirka en månad sedan blev jag mycket upprörd över svenska medier som DN och SvD.

Tidningarna gjorde reklam för en "röd" sida som försökte knuffa ner Sverigedemokraterna ifrån förstaplatsen på Google. Denna röda sida hade absolut inget med Sverigedemokraterna att göra utan var tvärtom motståndare till partiet. Att utge sig för att representera partiet Sverigedemokraterna trots att man inte har något med dem att göra är ganska lågt.

Nu är jag ganska van vid att svenska medier tar pressen till nya lågvattenmärken för varje år som går, men ändå. Hursomhelst planerade den röda pressen, det politiska etablisemanget och dess hantlangare i diverse kända, okända och ökända organisationer att länka till denna röda sida. Denna sida skulle visst få många länkar (Halleluja, vad vi sju riksdagspartier är bra) och därigenom försvåra för Sverigedemokraterna. Därför planerar jag att börja länka till de sanna Sverigedemokraterna. Det är inte denna hemsida jag pratar om. Eller denna. Eller denna.

Jag kanske skriver lite kort om ett nytt inlägg hos Sverigedemokraterna eller försöker att resonera lite om deras politik. Observera att jag inte är en officiell företrädare för Sverigedemokraterna. Partiet kan nås här. Jag röstar visserligen på dem och är medlem sedan en månad tillbaka men har ingen kontakt med partiet. Däremot tror jag knappast att Sverigedemokraterna protesterar mot lite reklam nu inför valet. Jag förväntar mig egentligen inte att speciellt många kommer att läsa här. Om antalet besökare på min lilla blogg blir fler än ena handens fingrar är jag ganska nöjd...

PS. Glöm inte att besöka följande hemsida, eller kanske denna hemsida eller den här. Eller vänta, jag har en bättre idé, försök att besöka denna sida. Men vänta, jag har faktiskt en ännu bättre idé, besök den här hemsidan. Nej nu räcker det med min lilla imitation av Timon och Pumba... Okej då, en sista gång kan inte skada.

1 kommentar:

  1. Svensk media är helt infiltrerat av verklighetsfrämmande element ifrån den yttersta vänstern. Hoppas alla papperstidningar går i konkurs. Dessutom kommer miljön att bli bättre om vi slipper hugga ner en massa träd för att användas till vänsterpressen.

    Knäppskallarna i Folkpartiet är ännu värre - de tror på fullt allvar att mångkultur är bra? I så fall uppmanar jag Folkpartiet att visa ett enda exempel på fungerande mångkultur som fungerat i minst 50 år. Det finns inte! Däremot är det helt ok med reglerad invandring men invandrare skall inte försöka ändra på kulturen i Sverige. Passar inte våra svenska sedvänjor är det bara att åka hem. Vi skall inte anpassa oss till galna utländska idéer som könssegregerad simundervisning etc.

    SvaraRadera